De Viszaak Enschede Miro tegenover de Al
over

De Viszaak Enschede en Colmschate

Ruim tien jaar geleden ben ik begonnen met een droom. De droom van een eigen viszaak. Dat die droom werkelijkheid is geworden, daar krijg ik nog steeds kippenvel van. Van een kleine geïmproviseerde viswagen op diverse markten in Duitsland, naar twee volledig luxe ingerichte viswagens die ruim 45 uur per week diverse markten, kermissen en braderieën mogen bedienen. Vanaf 1 september 2018 is daar de Viszaak Miro bijgekomen. Vanaf nu kun jij uitgebreid de tijd nemen voor het lekkerste visje van heel Twente.

 

Dat deze droom al in 2019 een vervolg zou krijgen, dat hadden we nooit verwacht. De viswinkel in Enschede blijkt een enorm succes. En om die reden opent op 18 oktober 2019 de Viszaak Colmschate-Deventer

Onze

Producten

De keuze voor onze producten is met grote zorg tot stand gekomen. We willen de mooiste vis aan je kunnen presenteren. En daar doen wij heel erg veel moeite voor. 

Wij willen dat jij kunt genieten van je visje. Natuurlijk hebben we veel meer producten dan alleen jouw vertrouwde visje. Je kunt bij ons samen met de hele familie komen eten. Dan serveren we jou ook je drankjes, salade en andere producten. 

Bekijk ons menu en je zal zien hoe en wat we voor je klaarmaken.

Zalm.jpg